Waarom werken/stage lopen bij Ramix?

Ramix ontwikkelt en fabriceert matrijzen voor de fabricage van kunststof delen in spuitgietmachines. Het werkgebied van ons bedrijf is wereldwijd. Ramix maakt onderdeel uit van de RPflow.

Vacatures:

Stageplaatsen:
Op moment hebben wij bij Ramix geen openstaande stageplaatsen. Interesse in stage lopen bij RPflow? Kijk dan op: www.rollepaal.com/jobs.

Past Ramix bij jou? Ontdek het hier!

We vragen heel wat van onze mensen, want zonder mensen geen organisatie. De mensen van Ramix maken het verschil. Zij denken in mogelijkheden en zetten alles op alles om samen een oplossing te bedenken die de manier van werken van klanten en collega’s het beste ondersteunt. Ze zijn enthousiast over hun werk en gedreven om het nog jaren te blijven doen.
Om onze groeiambities en veranderingen te realiseren hebben wij voortdurend enthousiaste mensen nodig die teamgericht met elkaar deze uitdaging aangaan van BBL-er tot ervaren manager of professional.
Ziet u het werken/stage lopen bij Rollepaal zitten maar staat uw functie er niet tussen stuur dan een open sollicitatie naar HRM@rollepaal.com en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.


Zie voor overige vacatures binnen de holding: